Вести

Орлић: Избори једини показују рејтинг

"Логично је да странке занима како народ размишља. Постоји потреба да имате оријентир. Причамо о потреби да се манипулише. Пре пар дана смо могли да видимо Савез за Србију који више не постоји, Ђилас је изашао са неким својим резултатима и каже да су егал са Српском напредном странком. Шта могу људи него да се насмеју. Јасно је да то нема везе са реалношћу. Избори једини показују рејтинг", поручио је члан Председништва Српске напредне странке Владимир Орлић.

"Мени ово делује као прилично реално, судећи према изборима", рекао је Орлић показујући на истраживање спроведено уочи Нове године према коме Српска напредна странка има подршку 60 одсто грађана.

"Људи знају зашто гласају, сигурно није зато што су видели рејтинге", рекао је Орлић.

"Зна се на кога се највише отрова и жучи истреса и коме се сваки дан помињу деца. Наравно, то је Александар Вучић. Мислите да је то некога поколебало да укаже поверење Вучићевој политици?", додао је Орлић.

"Чак и истраживања тајкуна Ђиласа из године у годину показују раст поверења Александру Вучићу. А истраживање спроведено на протестима показују да они имају један, два или три одсто. То су њихови људи спровели међу њиховим потенцијалним бирачима и после објавили у својим медијима", навео је Орлић.

"После кампање прошле године, надлежно тело, Савет РЕМ, веровали или не, је урадило анализу - они који нису учествовали на изборима, имају идентичан медијски простор као листа "Александар Вучић - За нашу децу". Каква је то медијска тортура?", пита Орлић.

 

 

 

Извор: Курир