Вести

Орлић: Опозиција нема никакву политику

Владимир Орлић члан председништва СНС истакао је да је пре свега скуп протекао у конструктивној атмосфери и да су то потврдиле обе стране.

Прошли пут се Драган Ђилас љутио када је са првог састанка процурила вест да је састанак протекао у конструктивној атмосфери, али не разумем зашто се љутио. Што се тиче изнетих ставова, саслушали смо предлоге, поновили ставове СНС и потпуно смо сагласни да изборна кампања треба да буде онако како иначе треба да изгледа, рекао је Орлић.

Како је истакао, Драган Ђилас је овог пута био спречен да учествује на састанку у просторијама ФПН-а. Према његовим речима први од захтева опозиције био је да се председнику Србије Александру Вучићу онемогући учешће у предизборној кампањи, али Орлић овај захтев опозиције коментарише речима да своје садашње захтеве опозиција није поштовала ни док је била на власти.

И за време владавине Демократске странке тадашњи председник Борис Тадић је ишао да помази неко теле ако је то требало да уради у оквиру кампање. Међутим, то није проблем већ суштина је да они Александра Вучића на изборима не могу да победе. Ако би било могуће да се појави нека Божја сила која ће да спречи Вучића да се кандидује, онда њима све остало не би представљало проблем.

Њихва прича о томе да ли хоће или неће да бојкотују изборе, не оставља неки посебан утисак на људе. Претњи није било на састанку, сложили смо се око тога да је атмосфера била конструктивна. Нико није изговорио претње, говорили су тихо, бојажљиво. Више су причали испред факултета ФПН. Није добро што су се претње појавиле касније, објашњава Орлић.

Како је рекао да опозиција има малу подршку, јер и њихова политичка понуда није разноврсна.

Они нуде да освоје власт на улицама. Људи то напросто неће. Чак то не желе ни они који би гласали за њих. Не знам да ли може да се изброји на прстима једне руке колико их подржавају. Нема ту никакве политике, а ни понуде нема, оценио је Орлић.

 

 

Извор: ТВ Пинк