Вести

Стефановић: Имамo енергије да неуморно радимo

„Спремни смо да се ухватимо у коштац са проблемима који нису решавани и до 30 година“, поручио је председник Градског одбора Београд Српске напредне странке  Небојша Стефановић, пред око 400 Вождовчана. Он је истакао да се уочи сваких избора поставља питање зашто гласати баш за неку одређену изборну листу и да је у случају листе “Александар Вучић -Зато што волимо Београд!”одговор због људи који се на њој налазе, људи који су спремни да неуморно раде како би живот на целој територији Београда био једнако квалитетан. 

„Овај тим има довољно енергије, стрпљења и снаге да дође међу своје грађане, да обиђе сваки део сваке општине у Београду и да разговара о проблемима који су ту од пре 30 година, неки од пре  пет година, али свакако проблеми који морају да се решавју данас“, рекао је Стефановић.

Стефановић сматра да решавање комуналних питања није једини посао локалне самоуправе и да општинска власт мора да буде свеобухватна, што је досадашња власт и показала, тиме што је и на локалном нивоу покушавала да пронађе решења за широк спектар изазова, од отаварања простора за приватне компаније, до запошљавања младих и бриге о пензионерима. 

„Трудили смо се да укључимо и младе и пензионере у друштвени живот, јер није само ствар у томе колико дана у животу прође, већ како изгледају ти дани, и томе општина мора да се посвети“, истакао је Стефановић.  

Он је истакао важност реализације великих пројеката попут Београда на води и изградње метроа, али и нагласио да је за такву врсту пројеката наопходна власт која је јединствена, која размишља не о свом џепу, већ о томе како да нешто уради за свој народ. 

„Наш посао је да се прихватимо тешког рада,  то је задатак који смо добили од нашег председника Александра Вучића, нема бежања од тешког посла, нема склањања од тешког рада, народ од нас то очекује“, рекао је Стефановић.

На скупу је говорио и члан Главног одбора Српске напредне странке Александар Савић који је позвао грађане да у што већем броју изађу на изборе 4. марта и изаберу људе који су спремни да вредно раде. 

“Ми смо спремни да наставимо вредно да радимо за наш Вождовац, за наш Београд, за нашу Србију“, рекао је Савић.

Александар Мирковић, кандидат за одборника скупштине Града Београда са изборне листе “Александар Вучић- Зато што волимо Београд!” изразио је задовољство што се налази на изборној листи са људима који  имају само једну мисао на уму, а то је да наш Београд настави да се развија.