Вести

Весић: Ђилас агресивност преноси и на своје сараднике

Очигледно је да Драган Ђилас агресивност коју је унео у политику преноси на своје сараднике, изјавио је данас заменик градоначелника Београда Горан Весић поводом претњи које је упутио Драган Мурар, за кога каже да је најважнији Ђиласов човек у Обреновцу.

"Видели сте да је јуче на друштвеним мрежама освануо снимак где Мурар прети једном човеку да ће га полимити и пребити, а да, када га овај пита да ли му прети, он каже 'ја вам не претим, ја вам обећавам' и тако цитира свог шефа Драгана Ђиласа који је на исти начин пре неколико недеља претио медијима", рекао је Весић одговарајући на питања новинара у Београду. Каже да Ђиласови сарадници у Обреновцу прете другим људима као што је Ђилас претио новинарима на конференцији за штампу. Весић каже да када су тада медији Ђиласа питали да ли прети да ће да их забрани, Ђиласје рекао: "Ја вам не претим, ја вам обећавам". "Очигледно је да се та врста агресивности коју је Ђилас унео у политику преноси на његове сараднике. Као што је он претио новинарима на конференцији за стампу сада његови сарадници у Обреновцу прете другим људима", навео је Весић. Каже и да не треба заборавити да Мурар треба да иде у затвор јер је направио саобраћајни прекршај, те да је Драган Ђилас позвао грађане да скупљају новац да Мурару плате казну како не би отишао у затвор.

"По томе је очигледно да је Мурар врло важан за Ђиласа. Када ми причамо о агресији и насилништву у политици, онда ми говоримо о томе да политичари морају да воде рачуна какве речи упоребљавају, јер очигледно их други следе. Да Ђилас није претио на овај начин новинарима, вероватно његови сарадници не би претили грађанима", навео је Весић.

 

 

Извор: Танјуг