Вести

Вучић: Све изгледа као Швајцарска, сада ће сви да пролазе кроз Србију

Председник Србије Александар Вучић, уочи отварања Источног крака Коридора 10, рекао је да је срећан што се налази на отварању и да ово много значи за све.

Срећан сам, ово је тежак посао. Ово показује да смо велика земља, да можемо напорним и вредним радом да постигнемо много, рекао је Вучић.

Ми имамо много више километара ауто-пута него ли Румунија, иако су они много већа земља него Србија. Чека нас још пројеката, радови на путу Милош Велики - Обреновац - Сурчин се приводе крају, затим Прељина, од наредне недеље се потписује уговор за пут Рума-Шабац-Лозница, а ускоро ће бити и потписивање уговора за Моравски коридор", напоменуо је Вучић.

Вучић је рекао да верује да следеће године можемо још више и боље. Вучићу је посебну пажњу привукао пас који је лежао на путу док је давао изјаву.

Ево и он је овде са нама, добио је име Путко, надам се да ће се померити одавде када крене отварање, али верујем да ће нам донети овде срећу", нашалио се Вучић и додао да Путко ужива на ауто-путу.

Вучић је рекао да ће неколико сати након отварања кренути возила да пролазе.

Честитам свим грађанима Србије који воле своју земљу. Молим људе да дођу овде да уживају и виде колико је леп исток Србије, рекао је Вучић.

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Пинк