Вести

Вучић: Вакцинација је веома важна

У касарни "Дедиње" данас је отворен пункт за вакцинацију припадника гарнизона Београд и чланова њихових породица, а тим поводом пункт за имунизацију обишао је председник Србије Александар Вучић.

Председника је око 10 сати испред касарне дочекао почасни строј гарде, а након предатог рапорта, представници Војске Србије упознали су председника Србије са процесом вакцинације.

Вучић је рекао да се ту вакцинишу војници, припадници Министарства одбране и чланови њихових породица и поручио им да је вакцинација веома важна.

"Мало је боља ситуација ових дана, од како смо рекли ово за 3.000 динара. Имали смо прошле недеље 8.900 нововакцинисаних на дневном нивоу, а сада имамо 23.000 нововакцинисаних", рекао је Вучић.

Додао је да то, ипак, још није довољно и нагласио да нигде нису гужве за вакцинацију.

"Чим није пик, људи мисле да није потребно да се вакцинишу. Ту је и милион теорија завере, не можете да верујете шта слушате", рекао је Вучић.

Вучић је додао да је страшна негативна кампања вођена против Астразенеке, а да јучерашњи подаци из Велике Британије где није забележен ни један смртни случај, а имају десет пута више становника од нас, говоре у прилог овој вакцини.

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Пинк