Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 27.01.2013.

Узалудни су напори Демократске странке да убеди грађане како Српска напредна странка Србију враћа у деведесете. Узалудни, не само зато што, по први пут након много година, грађани поново почињу да стичу поверење у државне институције, већ и зато што су људи свесни да је, током претходних 12 година, бивши режим Демократске странке уназадио Србију за читав век.

Сви смо ми на својој кожи горко осетили како изгледа власт Демократске странке. Сви, осим њихових функционера.

По челницима Демократске странке вероватно је и афера „Агробанка" хајка на неистомишљенике, исто то је и афера „Колубара", афера „Азотара" и све остале афере које државни органи сада откривају, захваљујући решености Српске напредне странке и њеног председника Александра Вучића да се у Србији коначно искорене корупција и криминал.

Српска напредна странка поставља питање није ли мало превише очигледно да о тобожњем „повратку у деведесете" запомажу баш они, чији се прсти некако увек нађу „у меду" при раскринкавању криминалних афера? Надлежни државни органи, бар док Српска напредна странка буде у Влади Србије, неће престати да раде свој посао док и најмања афера не буде истражена, а кривци процесуирани.

Такође, Српска напредна странка још једном указује да је Демократска странка, ако ништа друго, барем дужна да се извини грађанима Србије за сву штету коју је нашој земљи нанела током 12 година своје владавине.

Била би то лепа промена у политици Демократске странке.

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ