Саопштења

Вучевић: Ђилас још једном показао да нема ни образа, ни стида

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 26.07.2019.

 

Милош Вучевић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Драган Ђилас још једном је показао да нема ни образа, ни стида и, уместо да осуди  болесне претње смрћу и силовањем упућене деци Александра Вучића, он наставља по старом - да лаже.

И не чуди ме што видим колико су ти људи зли, већ то што им баш ништа није свето, па ни деца.

То што ћуте Драган Ђилас и лидери тог срамног Савеза на претње смрћу и силовањем Вучићевој деци од стране њихових присталица, не чуди данас никога, јер су управо они јавно позивали да се премијерка Србије силује, они су тукли жене, на простачки начин вређали све који не мисле као они и који презиру њихову политику пљачке. Данас се јасно види ко је инспиратор и креатор затроване атмосфере и језиве мржње у друштву.

А када већ Драган Ђилас помиње економију, грађани се јако добро сећају како су живели, односно, како су преживљавали док је земљом харала та тајкунско-лоповска банда. Сећају се добро конкретних резултата овог тајкуна и његове ДС – више од пола милиона отпуштених радника и више од 500 милиона евра на рачунима Ђиласових фирми.

Док је Ђилас од 74 хиљаде евра постајао мултимилионер са 25 милиона евра богатства, народ је живео на минималцу од око 159 евра. Медијски тајкун сваки дан „црта“ како је 159 веће од 228 евра, а минус 3,1 веће од данашњих 4,5 одсто бруто домаћег производа. Мисле ваљда да народ пати од амнезије, па се не сећа да су у њихово време на фабрике стављани катанци, а индустријске зоне биле запарложене. Данас Србија доживљава нову индустријализацију, долазе највећи светски инвеститори, а враћа се и наша памет коју су они отерали. Србија не заборавља, али иде напред. Поштована и економски све снажнија, и то баш захваљујући одговорној политици председника Александра Вучића, који је са својом породицом на мети свакодневних напада истих оних који су годинама уништавали будућност Србије.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА