Вести

Божић: Опозиција традиционално ради у корист своје штете

Раст блока који предводи Српска напредна странка у Београду од чак осам одсто у односу на децембарске изборе, што показује најновије истраживање које је Курир ексклузивно објавио, није изненађење за функционере из табора напредњака.

Према истраживању у које смо имали увид, а који је спровела институција ближа опозиционим партијама, блок који предводи СНС бележи раст, док је коалиција Србија против насиља у паду од око 1,5 одсто.

Сандра Божић, потпредседница Скупштине Србије и чланица Председништва Српске напредне странке, за наш лист истиче да "опозиција традиционално ради у корист своје штете".

"Али не можете очекивати више од њихове доказане неталентованости, безидејности и потпуног одсуства памети. Људима је преко главе тоалет-папир дружине, која сваки пут изневери и своја очекивања, а не поверење бирача", истакла је Божић.

"Ми смо и одмах после избора врло јасно рекли да очекујемо још боље резултате у Београду, јер знамо врло јасно и прецизно какву политику нудимо грађанима Београда. Рад и труд људи препознају, а у Београду је посебно видљиво колико је Србија напредовала и да никада више грађани себи не смеју дозволити луксуз да главним градом управљају сецикесе и лопови попут Драгана Ђиласа! Тешке геополитичке околности у којима се свет налази не остављају простор за неозбиљну политику и неспособне људе, које редом у тој таквој опозицији само и имамо. Грађани желе сигурност и напредак и знају да једино Српска напредна странка и председник Вучић то могу да обезбеде", рекла је Божић.

 

 

 

Извор: Курир