Вести

Брнабић: Циљ ми је даљи раст, развој и јачање Србије

Председница Народне Скупштине Републике Србије Ана Брнабић изјавила је да је парламент највише законодавно тело и да је њена визија да он игра још активнију улогу у даљој трансформацији и јачању Србије.

Брнабић је рекла, у Привредној комори Србије на представљању новог дигиталног сервиса за подршку компанијама у унапређењу пословања, Иновер (Inno Verse) платформе која је заснована на вештачкој интелигенцији, да ће радити и на томе да Народну скупштину Србије што више приближи привреди.

"Гледаћу да са свима у Скупштини Србије, свим посланицима, релевантним радним телима, одборима, парламентарним делегацијама изградимо бољи и јачи мост ка привреди и да отворимо врата Народне скупштине Републике Србије за нашу привреду, како за стране инвеститоре, тако још много више и значајније за домаћу привреду, за наша микро, мала, средња предузећа и породичне фирме", рекла је Брнабић.

Како је нагласила, циљ је да се допринесе расту, развоју и јачању Србије у прилично комплексним временима и изазовним околностима.

 

 

Извор: Танјуг