Вести

Чучковић: Опозиција води борбу против Србије и српског народа

Члан Председништва Српске напредне странке Мирослав Чучковић гостовао је у "Инфо јутру" Информер ТВ и говорио о малициозном понашању опозиције у нашој земљи.

Чучковић је навео да опозиција ратује са Србијом и српским народом.

"Председник Вучић је рекао, још после завршених избора, да опозиција има циљ да делује у три правца у будућности. Један од њих је да се у Србији формира марионетска власт. Они ће увек изаћи с тезом да им нешто није неприхватљиво. Воде борбу против Србије и српског народа. Иницирали су срамну резолуцију, а нису смели ни да писну јуче поводом примања лажне државе "Косово" у Савет Европе. Сада им ни 2. јун не одговара, као ни претходни термини. Газе своју државу и иницирају промену Устава баш кад јој није време. Вечерас сви идемо у Бањалуку да бранимо свој народ. Куртијев режим хоће да протера и преостали српски народ са Косова и Метохије. Никад нисмо порицали да је у Сребреници било ратног злочина", рекао је Чучковић.

"Опозиција пласира лажи на својим медијима 24 сата дневно. Од крупних до ситних тема. Имамо ситуацију да на Звездари морамо да имамо пет трибина да објаснимо како нећемо да правимо паркинг на зеленој површини. Не зна се какве лажи шире по Бежанијској коси, па морамо да објаснимо да један крематоријум за кућне љубимце не може да уништи животну средину. Они на најосетљивијим темама праве своју кампању", рекао је Чучковић.

 

 

 

 

Извор: Информер