Вести

Дабић: ДС је дотакла морално дно

Покојна ДС је после политичког дотакла и морално дно. Тако то изгледа, кад се ускочи у Ђиласов џеп. У мрак и блато потоне се скроз, рекао је члан Главног одбора Српске напредне странке и народни посланик Ђорђе Дабић.

Не заустављају се тајкунски послушници на претњи детету председника државе које има 4 године, није им доста ни вређање ћерке ни цртање његовом сину мете на чело, ни псовање мајке им више није довољно већ иду корак даље - јавно траже наставак сатанизације и прљаве кампање према деци и родитељима председника Вучића.

Ми нећемо одговорити ударцем по њиховој деци и мајкама, за нас је породица светиња, али овом људском скарту и тајкунским битангама поручујемо да ћемо се још више и снажније борити за политику председника Александра Вучића и да на власт нећемо дозволити да никада више дођу нељуди и лешинари, који би да опет пљачкају Србију и пуне своје џепове а све газећи по основним моралним вредностима, туђим мајкама и било чијој деци.

Јасно је да је Зоран Лутовац само мегафон у рукама највећег тајкуна и човека кога само и искључиво занимају секунде рекламног простора на РТ-у и уређивање медијске сцене у Србији Драгана Ђиласа. Наша дужност је да се овоме жестоко супротставимо и да не дозволимо да било чија породица постане легитимна мета за напад, зато што тиме бранимо част и основно достојанство сваког човека у Србији. То је Александар Вучић народу и обећао, баш зато је најгорима од најгорих он - главна мета.

 

 

 

Извор: Танјуг