Вести

Ђукановић: Ђиласова опозиција изгледа као да је изашла из луднице

Током претходних дана у Народној скупштини Републике Србије одржан је избор председника те институције, односно на ту функцију је изабрана Ана Брнабић. Три дана смо сведочили насиљу у српском Парламенту али и константном сејању насиља како у скупштини, тако и ван ње.

На ову тему у "Инфо јутру" говорио је члан Председништва Српске напредне странке и народни посланик Владимир Ђукановић.

Ђукановић је рекао да већ три дана долази у Скупштину и слуша тамо гомилу идиота!

"Прави фрикови који се скупљају по Скупштини и примају плату ни за шта. Потпуни лудаци. Пореде се са Шешељем. Шешељ је имао политику и СРС је имао озбиљан програм. Ово сада делује као секта. Лупају као лудаци и по налогу главног секташа ударају о клупе. То је шизофрено понашање. Ти људи делују као да је неко изгубио кључ од луднице. Понашају се као да су побегли из "Лазе Лазараевић", рекао је Ђукановић.

Ђукановић је коментарисао и речи опозиције који тврде да се људи оболели од канцера лече само ако имају партијску књижицу.

"Кад бисмо поредили како се лече онколошки пацијенти сада и за њихово време, то не може да се упореди. Тринаест пута више људи и деце се лечи у иностранству. Нисмо имали честити дом здравља у њихово време. Десет пута боље стање у здравству имамо сада. Наводно, ми смо криви што је у затвору старац преминуо. Ми смо криви што су неки кретени силовали старца! Никада нисам могао да поверујем да ће неко најгоре политичке трагедије да користи за политичке поене", рекао је Ђукановић.

 

 

Извор: Информер