Вести

Глишић: Србија тренутно напредује у сваком сегменту

Председник Извршног одбора Српске напредне странке  Дарко Глишић говорио је о све чешћим нападима на председника Вучића, као и о тренутној ситуацији у земљи.

"Србија у сваком сегменту бележи кораке напред и када виде да Србија напредује  многи воле да оспоре то. То показује само у каквом су безнађу", рекао је Глишић.

"Примопредаја власти су једини услови који њима одговарају. То су људи који су руинирали све фабрике и затворили их. Они су у свим светским банкама новац за себе ускладиштили. Они виде државу као плен. Стотине милиона су украли држави када су отварали мостове. Сада се граде и болнице, стадиони и фабрике. Они то не виде као неку инвестицију за државу и народ. Сваки пројекат гледају како ће они да приходују. Све гледају као свој плен", истиче Глишић.

Људи у Србији хоће да се ради и да се гради. Њих апсолутно не занимају празне приче. Људе искључиво занима колико ће се километара пута урадити ове године.

"Треба што више у току године да се гради. У председнику Србије људи виде некога ко се бори за интересе и будућност ове државе. Ко га год  контактира да има неки проблем укаже му се помоћ", рекао је Глишић.

На питање да прокоментарише изборе Глишић је рекао да ће на листи парламентарних избора бити они који су то заслужили исправним и поштеним радом.

 

 

Извор: ТВ Хепи