Вести

Јоксимовић: Ђилас кука и плаче над својом јадном судбином

Да је разум одавно напустио представнике бившег режима данас нам је још једном потврдио њихов газда - жути тајкун Драган Ђилас, рекао је члан Главног одбора Српске напредне странке и народни посланик Немања Јоксимовић.

Интервју који је дао за своје приватне новине своди се на тужну причу о нејаком милионеру против кога су се уротиле мрачне силе како би га онемогућиле у свом добронамерном плану - да поново пљачка градску и републичку касу. Сви су се окренули против њега, и Французи и Американци, и Британци и европарламентарци, и Кинези и Руси, и Европска народна странка и цео Запад. Сви су против њега, а он кука и плаче над својом јадном судбином, јер не може више да отима новац од грађана Србије и пуни своје банковне рачуне по белом свету.

И сви су у свету корумпирани само је он поштен и наиван. Јер 68 милиона евра на 53 рачуна у 17 држава је мало. И сви су насилни само је он пацифиста. Јер упад са моторном тестером у РТС се није десио. И сви медији су против њега. Јер медији који су под његовом контролом су у ствари објективни и независни. И сви су против њега, само остаје да пустимо сузу и сажалимо се над његовом тужном судбином. Јер како ће да преживи са 619 милиона евра, мора барем још толико да покраде па ће можда да се смири.

У реалности све је супротно од онога што он нон стоп понавља као папагај, покушавајући ваљда да убеди самог себе да је то истина. Али знају грађани Србије одлично шта је истина и ко се бори за нове путеве и пруге, нове школе и болнице, за нове инвестиције и нова радна места, а коме је стало само до својих личних интереса.

Зато подршка Александру Вучићу расте из дана у дан и не постоје те лажи Драгана Ђиласа, Маринике Тепић и других представника жутог картела које ће то успети да промене.

 

 

 

Извор: Танјуг