Вести

Јованов: ЦИА ради свој посао, проблем су домаћи непријатељи

Америчка Централна информативна агенција ради о глави председнику Републике Србије Александру Вучићу и за то има помоћ људи који су у непосредном окружењу шефа наше државе. На ову тему је говорио Миленко Јованов, члан Председништва Српске напредне странке, гостујући на телевизији Информер.

Јованов је рекао да га не би изненадило да у најближем окружењу председника Вучића има људи које врбују да раде против интереса државе.

"Ја мислим да је председник Вучић апсолутно свестан свега. Немогуће је да он тако нешто није приметио. Његова реакција не мора да буде увек онда када се очекује. Мене не изненађују такве информације, али верујем да ће се председник и наша држава изборити против свега тога. Ми немамо довољно информација да говоримо о томе, али кад тако нешто каже бивши шеф БИА-е, онда то није наивно. Различите невладине организације су врло често у контакту са разним страним представницима. Има људи који тако размишљају. Суштина је у томе да тамо где се доносе најважније одлуке, свако мора да има неког свог. Не кривим странце, они раде свој посао. ЦИА ради свој посао. Проблем је што овде пронађу некога", рекао је Јованов.

 

 

Извор: Информер