Вести

Јованов: Опозиција прави штету због које ће испаштати народ

Гост јутарњег програма Хепи телевизије био је шеф посланичке групе Српске напредне странке у Народној скупштини Републике Србије Миленко Јованов.

Јованов је појаснио како су изгледали разговори са опозицијом о препорукама ОДИХР-а.

"Ми смо први састанак имали 1. априла где је требало да разговарамо о препорукама ОДИХР-а. Они су рекли неће то, желе своје захтеве. Желели су да се реши бирачки списак, други је да се седне са РТС-ом, ја тражим са Н1, договорено, трећи је био да се одложе београдски избори, што наравно не може. Неприхватљив нам је тај трећи предлог и тада Ана Брнабић каже да ли то значи да не желите да разговарате о препорукама ОДИХР-а? Мариника Тепић каже "не", Лазовић каже "за сада не". Они се ни сами не слажу", рекао је Јованов.

На састанку у присуству амбасадора, опозиција се понела без поштовања.

"Имали смо поново састанак када су били амбасадори Хил и Жиофре, покупили су се изашли напоље. Сада желе све изборе до Нове године, када се стекну "услови". Нема ту никакве логике, то је проблем кад ви немате никакву политику. Они су тражили београдске изборе и онда су их изгубили, па су тражили хитно понављање, сада не желе. Ђилас је свашта говорио Хилу, ја нисам присталица амбасадора, али морате да га поштујете, он је амбасадор Америке. Правите штету због које ће испаштати народ ове земље. Интересантнија ми је сага између Хариса и Мелине, него то да ли ће они изађу на изборе", закључио је Јованов.

 

 

 

 

Извор: ТВ Хепи