Вести

Кисић: Још један сраман и насилнички потез опозиције

Министарка за бригу о породици и демографију Републике Србије Дарија Кисић осудила је данас понашање опозиције на седници Народне скупштине.

"Још један сраман, нељудски, могу рећи уличарски и насилнички потез опозиције која покушава да се крије иза свог назива "Србија против насиља", а сваки њихов потез је управо насилнички. Још једно непоштовање институције и њеног рада, блаћење њеног угледа. Још један циркус у низу, вређање и омаловажавање оних који нису на страни насиља. Још једно неваспитање и некултура. Докле?", наводи се у саопштењу Кисић.

Кисић је догађаје у Скупштини Србије оценила као срамни напад на најстаријег народног посланика, председавајућег Народне скупштине Србије, Стојана Раденовића, подсетила да он има 76 година и додала да је напад на њега је за најоштрију и сваку осуду.

"Вређати човека који је професор, доктор, који има свој углед и године које су за свако поштовање и то у згради највишег законодавног тела, може само неко ко нема ни срама, ни образа, ни поштовања", поручила је Кисић.

Навела је Кисић да је СНС странка која поштује сваког грађанина Србије, свачије достигнуће, године, искуство и рад.

"Странка која поштује углед сваке институције у земљи и своју борбу, за још напреднију Србију, води речима, делима и вредним радом, а не вређањем и физичким нападима на политичке противнике", закључила је Кисић. 

 

 

 

Извор: Танјуг