Вести

Михајловић: Ћута призива хаос за рачун Ђиласа

Потпредседница Владе Србије и министарка рударства и енергетике, проф. др Зорана Михајловић, рекла је да је најновијим нападом на председника Србије Александра Вучића Александар Јовановић Ћута из "Еколошког устанка" тотално разоткрио своје право лице.

"Маске су пале. Сада је свима јасно оно што смо одувек причали, а то је да је Ћута политичар који се бори само за своје интересе и да га не занимају екологија и борба за чистију Србију", рекла је Михајловић, и додала:

"Лажни еколог који је прво хтео да гради мини хидроелектране, а када је доживео фијаско преобукао се у борца за чистију земљу, отворено је јуче у Макишу стао на страну Драгана Ђиласа и тако званично постао још један у низу његових пиoна".

Према речима Михајловићеве, Ћута је јуче изнео озбиљне претње и увреде на рачун председника Србије.

"Ћута је речима да ће "згубидани истерати твора са двора" отворено позвао на насиље. Шта си тачно хтео, Ћуто? Да бијеш по улицама? Је л’ би тако желео да добијеш место у парламенту? То је једини начин како Ђилас и његова скупина могу да дођу на власт, јер их народ не жели. То смо видели и у Макишу, када су на протестима против метроа били само политичари који слепо слушају Ђиласа, а од грађана који подржавају такву политику ни трага, ни гласа", закључила је Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг