Вести

Михајловић: Ђилас непрестаним нападима показује немоћ

Чланица Председништва Српске напредне странке, проф. др Зорана Михајловић, изјавила је да грађанке и грађане Србије нико не може да подмити или купи, већ се поверење гради годинама и осваја на изборима.

Михајловић је навела да опозиција непрестаним нападима на председника Вучића и Владу показује немоћ и недостатак политичког програма.

"Тиме што окривљују председника, Владу, Српску напредну странку, а сада и представнике европског парламента, чије су присуство у преговорима сами тражили, показују немоћ јер у недостатку програма не могу другачије да привуку грађане. Унапред траже изговор јер знају како ће проћи на изборима. Овакве оптужбе које долазе од представника опозиције само су наставак непрестаних напада на председника и његову породицу, уз свакодневне увреде, псовке и претње. Срећом, таква политика нема упориште међу грађанима, који ће своје мишљење о томе дати на изборима", поручила је Михајловић.

Михајловић је истакла да је положај Србије на међународној сцени данас умногоме побољшан, у односу на безначајно место које је наша држава имала пре 2012. године.

"Наша земља је данас поштована, а наши званичници на челу са председником Вучићем уважени као равноправни партнери. То је огромна разлика у односу на период када су неки други водили државу. Тај период сви памтимо по високој незапослености, ниским платама, недостатку путева, болница. Данас је Србија регионални лидер када су у питању привредни раст, директне инвестиције и инфраструктурни пројекти. То је резултат политике коју спроводе председник Републике и Влада", додала је Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг