Вести

Орлић: ДС представља дактилобиро тајкуна Драгана Ђиласа

Падају све маске у прљавом покушају још једног линча породице Александра Вучића. Са најзваничнијег места у жутом предузећу, међу остацима онога што се некад звало Демократском странком, а данас представља обичан дактилобиро тајкуна Драгана Ђиласа, послата је порука: треба још више, још безочније, псовати мајку Александра Вучића. То је, сада и званично, та "политика" којом би тајкунско - мафијашки картел из бившег режима да поново зајаше на власт?, рекао је члан Председништва Српске напредне странке Владимир Орлић.

Тако каже "председник ДС" Зоран Лутовац. То је, значи, директна и лична порука Драгана Ђиласа, испод чијег шињела данас сви Лутовци извирују. Није да то нисмо знали, да је било ко погрешно разумео - од кога одвратне, прљаве и перфидне псовке на рачун мајке Александра Вучића заправо потичу. Али је добро да Србија чује и види како то отворено, сами признају, бедници и покварењаци тајкунски, још се хвале својом каљугом и траже да тог глиба у који би поново целу Србију да стровале - буде што више.

А Србија када бира између рада и напретка са једне стране, или бесомучног псовања мајки, деце, најближих било ком човеку - увек убедљиво бира оно прво. Кад одлучује између поштења, поштовања, путева, фабрика, болница, бољих пензија и плата са једне стране, или нељудског линча, хистерије, бесомучне пљачке и уништавања свега и свих са друге стране - без грешке уме да каже шта је њен избор.

Зато подршка Александру Вучићу, његовој породици, политици коју тај човек предводи, после оваквих напада тајкунског безумља бива само - све јача. Разлика између њега, уз ког сложно стоји честита и поштена Србија, и каљуге из које језицима палацају Ђиласи, Маринике, Лутовци и Видојковићи само је - још убедљивија. Изађите пред народ са овом и оваквом "политиком", беспризорници и бедници кукавички, без скривања иза било кога - па се у то уверите сами.

 

 

 

Извор: Танјуг