Вести

Терзић: Ђиласов тајкунски клан заслепљен мржњом према Вучићу

Зоран Лутовац, обичан привезак жутог тајкуна Драгана Ђиласа, данас је по ко зна који пут стао на на страну непристојне и некултурне Србије. Срамота је што Лутовац и његов газда Ђилас на овај начин понижавају мајку председника Александра Вучића и на тај начин вређају све грађане Србије. Тајкунско криминални клан предвођен Ђиласом, Мариником и њиховим полтронима толико је заслепљен мржњом према председнику Србије да више не бирају средства, само да уклоне Вучића, рекао је народни посланик Милош Терзић.

У недостатку политике, једино што нуде јесте насиље, и ово вербално, а и оно у форми преврата и физичког насиља. Знају они да једини начин да дођу на власт и да опет Србију и економски и политички уништавају као што су радили већ радили, јесте то да уклоне Александра Вучића и зато не презају ни од чега, па чак ни од напада на мајку, брата и децу председника Србије. Знају да на изборима никада неће победити Вучића јер грађани добро памте њихову кабадахијску и лоповску политику.

Као што знају врло добро да је Србија са Вучићем јака, народ поносан на све што је он за државу урадио. Знају то и Ђилас, и Тепићка, и Лутовац, и зато се безочно и разуларено обрушавају на чланове породице Вучић. То је увек био њихов насилнички манир, а за Србију ни пет пара не дају од оних 619 милиона колико су отели од грађана кроз њихове "буразерске комбинације". Ако мисле да ће бестијалним увредама отети себи шансу да све то раде поново, преварили су се. Није наше друштво тајкунски ријалити, ово је земља пристојних и паметних људи.

 

 

 

 

Извор: Танјуг