Саопштења

ЈЕФТИН НАСТУП ДРАГАНА ЂИЛАСА

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 17.02.2013.

Српска напредна странка констатује да је последњи покушај Драгана Ђиласа да нешто смислено каже грађанима, једнако безуспешан колико и све чега се он дохвати. Вапај Ђиласа за комбинацијама и пословним ускостраначким приликама јесте јачи од њега, што и не чуди, jeр исти тај Ђилас, чувени гигант менаџер, има за циљ једино бестидно богаћење само за свој џеп, а на рачун грађана.

Алармантно је и бујање политичких комплекса Драгана Ђиласа, панично кукање и хистерија, само док изговара име Александра Вучића. Патолошка мржња и јефтини наступ је све што Ђилас има да понуди. Док он замуцкује од популистичких подметачина и финансијског и маркетиншког консалтинга, Александар Вучић борави у УАЕ и потписује уговор већи од 200 милиона евра, што је највеће улагање у српску привреду у протеклих неколико деценија. Захваљујући Александру Вучићу и његовој беспоштедној борби против криминала и корупције, и грчевитој борби за привлачење страних инвестиција, грађани Србије већ сада осећају бољитак.  
Српски напредњаци истичу да се Србија буди из ноћне море владавине Демократске странке и њиховог бездушног упропашћивања земље. Никакви политички театрални наступи, њихова завист, ни мржња неће успорити промене и неће више уништавати привреду. Србија је захваљујући председнику СНС, Александру Вучићу, на правом путу изградње економски јаке и поштене Србије, колико год то сметало тајкунима, криминалцима, и свима којима је само њихова корист преча од Србије.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ