Народна скупштина

Божић: Мислила сам да је Тепић дошла да се извини

Заменик председника посланичке групе "Александар Вучић - За нашу децу" и члан Главног одбора Српске напредне странке Сандра Божић изјавила је данас, поводом конференције за медије Маринике Тепић испред седишта Српске напредне странке у Панчеву, да је очекивала да ће потпредседница Странке слободе и правде доћи да се извини.

"Очекивала сам да ће се Тепић извинити за све неосноване и шизофрене пропагандне изјаве које је ширила о председнику Вучићу, његовом брату Андреју, сину Данилу, па чак и Вукану, као и да ће се извинити за сваки покушај државног удара који је планирала са својим газдом за којег ради", рекла је Божић.

Божић је потом објаснила да Тепић ради у "Direct Media" Драгана Ђиласа и да очигледно за плату извршава његове налоге.

Божић је у Скупштини Србије питала и на који начин је Тепић зарадила за стан од преко 100 метара квадратних који је, како је рекла, купила у центру Новог Сада, а осврнула се и на то како су Тепићку грађани дочекали у Белој Цркви раније, али и данас у Панчеву.

"Говорили су јој тајкунко, лопужо… а успут све друго што су рекли не могу о томе у овом дому", рекла је Божић.

Божић је додала да је Тепић, ако јој је, како наводи, имало образа остало, требало данас у Панчево да дође да се извини председнику Републике, Влади Србије, као и министарки Дарији Kисић Тепавчевић, која је чланица Kризног штаба.

Наиме, Божић је подсетила да се председник Странке слободе и правде Драган Ђилас жалио Европској унији да Србија не може да обезбеди вакцине због политике коју води Вучић, а онда је стао у ред за вакцинацију.

Додала је и да Србија свакако треба да заштити здравље свих грађана.

 

 

Извор: Танјуг/РТС 2