Саопштења

Ђурић: Апсурд је да Вук Јеремић било коме дели моралне лекције

САОПШТЕЊЕ ЗА  ЈАВНОСТ / 16.04.2019.

 

Марко Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Подли напад председника Народне странке Вука Јеремића на брата председника Александра Вучића представља очајнички покушај једног удружења лопужа и бараба да загаде Србију својом сопственом моралном изопаченошћу.

Тајкунска пришипетља и Ђиласов мали од палубе Вук Јеремић последњи има право да говори о контроверзним бизнисменима, јер апсурд је да катарски стипендиста и перач пара Патрика Хоа било коме дели моралне лекције.

Јеремић беспомоћно цвили и лиже своје ране због пропасти свог дуго најављиваног ћорка од митинга у центру Београда. Ни председник Вучић ни његова породица нису криви због тога што га народ презире.

У петак ће се уосталом белодано видети какву будућност Србија жели и коме поклања своје безрезервно поверење, и Јеремић, Ђилас и Обрадовић ће моћи само да наставе да се ваљају у сопственој осујећености и пакости.

Јеремићу ће на наплату доћи и то што је Србију брукао у Уједињеним нацијама, што је расипао новац сопствене државе по скупим хотелима, што је српски народ, поготово сународнике на Косову и Метохији, завио у црно својом коруптивном дипломатском праксом.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка