Саопштења

Ђурић: Ђилас се придружио синхронизованим нападима на Српску листу

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 04.10.2019.

 

Марко Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Драган Ђилас, чија миљеница и политичка сарадница Рада Трајковић тражи подршку албанских бирача како би уклонила Србију са Косова и Метохије, придружио се синхронизованим нападима на Српску листу, и то чини у корист самопроглашеног Косова и спонзора једнострано проглашене косовске независности.

Подсетићу још једном, Рада Трајковић, коју је Ђилас именовао за одговорно лице свог Савеза за Косово, данас је на изборној листи "Слобода" Ненада Рашића, који тражи од Албанаца да му помогну да победи "монструма" Српску листу и ојача "најмлађу државу на свету".

Ђилас и Рашић су, дакле, део једне исте интересне групе која по нечијем налогу настоји да по сваку цену уклони Србију и њен утицај са Косова и Метохије.

Тајкун Ђилас, који је у црно завио и Београђане и Србију богатећи се на власти као неки деспот, данас је сазвао новинаре да би им указао на то да је Српска листа 2017. разговарала са Беџетом Пацолијем, и боље да је измислио неки повод за блаћење Српске листе него што вређа интелигенцију грађана.

Он је данас само показао да му његови ментори не дозвољавају да се крије иза Раде са Савског венца, већ да од њега захтевају да и својеручно зарије нож у леђа јединству српског народа на Косову и Метохији, и грађани Србије све то памте, као што памте и његов лоповлук.   

Ђилас и његов Савез за Србију данас су се још једном јавно легитимисали као бедници и мрзитељи Србије и сопственог народа.

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА