Саопштења

Ђурић: Штеточинство једини садржај политике Јеремића

САОПШТЕЊЕ ЗА  ЈАВНОСТ / 17.05.2019.

 

Марко Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Примитивни напади на личност председника Србије Александра Вучића најречитија су потврда да је штеточинство једини програмски садржај политике Вука Јеремића, којем очито није стало ни до Косова и Метохије, ни до српских интереса, већ искључиво до испуњења сопствених клептоманских амбиција и садржаја државне касе из које би да се поново самопослужује као што је то већ обилато чинио у прошлости.

За разлику од Јеремића, који је изгубио кредибилитет чак и код Патрика Хоа и владе Катара, зато што им је на превару узео паре за коруптивне противуслуге, председник Вучић у међународној заједници ужива кредибилитет и поштовање, зато што беспоштедно брани интересе своје земље и народа, а не свога трбуха како је то чинио Јеремић.

Само највећи подлац може да тако гнусно лаже и напада шефа своје државе у тренутку када се он свом силом бори да, колико је год то могуће, ублажи последице зла које су нашем народу и држави нанели припадници организоване лоповске клике Јеремића и Ђиласа.

Што је Јеремић даље од остварења својих тајкунских циљева, то је и његова нервоза и агресија већа, и на крају се неће либити да својим шаптачима и финансијерима понуди на поклон и Србију и њену независност само да би му дали фотељу и илузију да је моћан и важан.

Такви Србијом више никада неће владати, никада се више Јеремић и његови саучесници неће богатити на муци грађана и Србије, и трговати њеним душама и територијама, јер ако се то икада догоди Србије више неће бити.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка