Саопштења

Нећемо дозволити да ДС отера инвеститоре из Србије

Српска напредна странка саопштава да су грађани Србије видели како смо прошли са Пајтићевим Милетом Јерковићем, а видели су и како компанија „Етихад“ улаже, и како ће, од губиташке фирме, коначно да направи профитабилну фирму. Милијарда из УАЕ добијена је на десет година по два одсто, а ранија власт, предвођена ДС-ом, узимала је милијарде са огромном каматом од 7,55 одсто. Србија се данас задужује због плата и пензија које су они подигли, током своје владавине, како би се, испред избора, додворили бирачима. 
 
Српска напредна странка констатује да је жалосно то што је Демократској странци криво због успеха српских компанија, попут „ЕрСрбије“, и што не могу да се навикну на чињеницу да коначно нека влада ради у интересу српских фирми, српске привреде и грађна Србије, за разлику од њих, који су пљачкали и уништавали све што је државно, пунећи своје џепове, купујући лимузине и раскошне виле.  
 
Њихово је право да буду злуради и завидни због успеха ове Владе, предвођене премијером Александром Вучићем, али обећавамо грађанима да ћемо учинити све да их спречимо у њиховој намери да отерају инвеститоре, и да Србију поново врате у жабокречину, у којој су је годинама држали, мешетарећи и прикривајући своје пљачке.
 
Српска напредна странка сматра да је једнако жалосно и то што се демократе не сећају преговора Борислава Стефановића и уговора које је потписивао за Нафтну индустрију Србије, као ни тога како је шеф војвођанског режима, Бојан Пајтић, покрао Развојну банку Војводине и Развојни фонд Војводине, а још мање 500.000 радника које су демократе, током своје владавине, оставиле без посла и наде, чија су предузећа уништили, а покрадену имовину ставили у своје џепове.
Грађани Србије одлично виде ко је фирме уништавао, а ко их подиже, ко је земљу рушио, а ко је гради.
 
 
 
 
СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА