Саопштења

Орлић: Kроз уста љотићевца са дна каце, тајкунско-лоповски картел јавно прети

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 25.09.2019.

 

Владимир Орлић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Ђиласов, Јеремићев, Дверашки и ДС-ов "савез" данас своју наказну "политику" саопштава искључиво кроз уста свог врховног идеолога Бошка Обрадовића. Обрадовићу је припала част да одређује "вредности" комплетне скупине пропалих властољубаца у походу на голу власт и нову бесомучну пљачку народа. И Обрадовић их је, све заједно, повео путем "вредности" које су њему одувек најближе - право у најстрашнији фашизам који је Србија икада видела.

Kроз уста љотићевца са дна каце, Бошка Обрадовића, данас читав овај тајкунско - лоповски картел јавно прети: да ће затварати неподобне новинаре, да ће им бити и судија, и тужилац, и џелат. Да ће политичке противнике, у најбољем случају, да протерује из земље - само ако их претходно не сачекају дверашка вешала и моторне тестере. Демократију ће, наравно, укинути, јер је се као сви прави љотићевци гаде. Они су у својим мрачним умовима "виши сталеж" у односу на народ, па њима власт просто припада, баш као и државна каса.

Такву судбину наменили су, на првом месту, Александру Вучићу. А потом и свима који су подржавали његову политику пристојне и успешне Србије, или за њу гласали. Али су поново заборавили да се на путу остварења ових паклених планова налази - поносни народ. Онај народ који више не дозвољава да га фашисти угњетавају, деру му кожу са леђа и уништавају сваку будућност у Србији. Тај народ се пита, и он јасно каже: не треба му никакав Марисав Петровић у скупом оделу, ког тајкуни тапшу по рамену док сеје мржњу свуда око себе. Србија бира Александра Вучића, слободу, радост, поштен рад и будућност, а обожаватељи злочинаца, авети из најмрачније прошлости и похлепне дерикоже спремне на све - са том Србијом немају баш ништа заједничко.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА