Саопштења

Пајтић у паници за премијерску фотељу

Српска напредна странка саопштава да су Бојан Пајтић и Демократска странка управо ти који, са шест одсто гласова у Војводини, покушавају да држе апсолутну власт, као што су држали 15 година.
 
Срамно је да се шеф војвођанског режима, Бојан Пајтић, толико панично упиње да и даље остане у премијерској фотељи. Очигледно је да Пајтић није способан да се договори ни са својим потпредседницима у ком правцу иде ДС и са ким сарађује, па пре подне говоре једно, а поподне друго, ујутро су против некога, а увече са њим, а, притом, жели да настави да управља Војводином, некада најбогатијом српском регијом, коју је опљачкао и уништио.
 
Српска напредна странка позива шефа војвођанског режима, Бојана Пајтића, да, уместо што показује свежу морску боју и прозива оне који вредно раде за добробит Србије, грађанима одговори на питања о Развојној банци Војводине, Фонду за развој, о томе на колико је седница своје Владе присуствовао, шта је урадио, и какве је резултате постигао током деценије владавине у Војводини?
 
 
 
 
СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА