Саопштења

Терзић: На уличну револуцију могу да забораве

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 04.06.2023.

 

Милош Терзић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Открили су прозападни организатори јучерашњег митинга своје право лице, а сада потврђују речи њиховог главног идеолога Милована Бркића. Он је још на првом митингу против Вучића и Србије рекао оно што мисле сви организатори протеста.

И после јучерашњег позива на вешање председника Александра Вучића потпуно је јасно да их не занима безбедност деце, јер то одавно и не помињу.

Занима их хаос, крвопролиће и Мајданизација Србије. Занима их Вучићева глава и како да без избора, путем насиља, дођу на власт.

Ниједан, али апсолутно ниједан њихов захтев се не тиче деце, а грађани који иду на протесте изманипулисани су од стране доказаних рушитеља Србије и страних служби. Све се своди на то да неко за њих обави прљави посао Чабе Дера и убије Вучића, како би их странци без избора сместили у фотеље, а њиховим финансијерима у земљи испоручили националну фреквенцију.

Зато се оволико и упињу да заједно са страним менторима, хрватским вијећницима Србију путем добро испланираних обојених револуција баце на колена како би вратили изгубљене привилегије и како би се као некада богатили на муци и на несрећи овог народа.

Србији следи најтежа ситуација по питању КиМ и зато је потребно да као народ будемо чврсти и сложни како бисмо сачували државу и наше државне и националне вредности, а то једино може да гарантује Александар Вучић и Српска напредна странка. Стога је неопходно сачувати политичку и економску стабилност, а на наредним изборима ће ови отуђени центри моћи који позивају на насиље и убиство добити одговор од народа који подразумева апсолутну и непоколебљиву подршку Александру Вучићу, тако да на уличну револуцију могу да забораве. Извукла је Србија поуке из прошлости и неће дозволити повратак у мрачну  прошлост.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА