Саопштења

Томић: Србију ћемо сачувати од лешинара и хијена

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 04.06.2023.

 

Зоран Томић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Јуче су грађани Србије видели раскринкавање лешинарске опозиције која је у помоћ позвала сваког ког је могла да би своју представу лажне бриге за грађане Србије одиграли. Сваки говор, свака порука, све је усмерено само у исказивању мржње према Александру Вучићу, према Србији и ономе што је урађено. Зашто? Зато што њиховим менторима и налогодавцима смета јака Србија, која води своју политику, брине о својим грађанима и која не дозвољава хијенама и лешинарима да је черупају и уништавају. Сву енергију и све су усмерили у рушење Србије, њено обарање на колена, а да би у томе успели знају да им смета Александар Вучић.

Није народ насео, нити ће икада насести да поново лешинари загосподаре, своје канџе зарију у Србију и наставе да је черупају истом методологијом као до 2012. године. Грађани Србије желе само да живе у миру, да имају посао, бољи животни стандард, све оно што им је политика Александра Вучића обезбедила у протеклом периоду. Зато хијене беже од избора, зато лешинари манипулишу грађанима и промовишу само уличарску политику. Своју мржњу према Вучићу не могу да сакрију, зато и не чуди да смо јуче поново гледали слике вешала и жеље да га се насиљем реше.

Србију ћемо сачувати од лешинара и хијена, сачуваћемо је и борити да иде напред у светлу будућност, а не у тамну прошлост ка којој обојени револуционари желе да је воде. Зато још једном кукавице ако хоћете изборе изволите, али и сами сте свесни да политику и резултате које Александар Вучић има на поштен и фер начин никад не можете да победите!

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА