Саопштења

Вучевић: За Јанковића постоје две Србије, грађанска и "она друга"

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ (2) / 05.03.2017.

 

Милош Вучевић, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Вечерас је у Краљево стигао путујући циркус бивших ДОС-оваца, ЈУЛ- оваца, отпадника и рециклираних политичара прелетача, уметника који нису гадљиви на паре ни једне странке, на челу са кандидатом Сашом Јанковићем, човеком који се хвали како је Србији вратио осмех, исти онај цинични осмех којим је грађане 10 година обмањивао како су му сви исти. Не, никад нису били!

И сад је кандидат Јанковић показао своје право лице. Да Србију дели на грађанску и ону другу, ваљда сељачку, коју отворено презире и подсмева јој се. Показао је да он јесте заштитник, али заштитник тајкунског новца, нелегално изграђених вила, посланика прелетача... И нема СНС проблем с тим што Јанковићева камарила путује по Србији, јер нема забрањених, укинутих, оборених, како нас лажно оптужују.

И нема СНС проблем ни са тим да Јанковића ухвати у свакој изреченој лажи, али зна то и сам народ, посебно онај део којег је Јанковић наводно штитио од пљачке, сиромаштва и безакоња, помажући својим садашњим финансијерима и политичким савезницима да се екстремно богате на нашој грбачи.

И будите једном искрени и признајте да њима сад хоћете да вратите Србију, када спомињете како је „украдена ова држава“. Па, то неће моћи тако лако. Неће моћи мимо избора 2. априла, иако Ви и Ваши пајташи већ отворено призивате немире и покушавате да створите „улицу“.

Не ради се тако, кандидате Јанковићу, Ви који се позивате на законе и демократске принципе. Видећете како ће тој Србији коју омаловажавате прорадити инат 2. априла. Нећете је вратити на згариште лоших приватизација, нећете јој више убијати људско достојанство под плаштом транзиције. Нећете нас више вратити у Србију која се боји глади, и из које се бежи главом без обзира. Немојте више да бринете ни за раднике, ни за сељаке, ни за плодне оранице, ни за субвенције, ни за дуално образовање…

Све што је Србија урадила и ради под руководством Александра Вучића је опипљиво и мерљиво, и признато у свету око нас, за разлику од Ваше „визије“, коју сад продајете путујући са Вашим циркусом.

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА