Вести

Божић: Напади на председника Вучића не престају

Напади на председника не престају и о томе морамо говорити зато што смо као друштво у обавези да заштитимо сву децу, а међу њима су и деца Александра Вучића, рекла је члан Главног одбора Српске напредне странке Сандра Божић.

Данило је већ млад човек, али напади на њега почели су док је био дете и за циљ су имали само и једино онемогућавање Вучића да обавља све своје председничке дужности.

Ја стално понављам причу о тих фамозних 619 милиона евра, можда сам некоме и досадила, али то јесте истина и не треба је крити.

На све то се додају и активности Маринике Тепић које за резултат имају стицање спекулативног капитала, дакле цифра покраденог новца се увећава а који је крајњи збир то ћемо можда једног дана сазнати.

Опозицији сада смета и обележавање Дана заставе Републике Србије, зар то треба и коментарисати?

У немогућности да преузме власт легитимним путем, дакле на изборима, припадници опозиције не бирају средства, многи од њих су и сами родитељи, а какви, то показују својим делима и нападима на туђу децу.

Што се еколошког протеста тиче, њихов вођа је почео да се бави политиком и да ли му неко помаже ван ове земље пружајући му подршку то ћемо тек да видимо, а ја сам уверена да ту логистику са стране има.

Тема екологије као таква није упитна, сама сам из Панчева који је у време претходне власти био "град смрти", данас је ситуација много, наглашавам много боља.

Успостављање еколошких стандарда је процес и не може се све то решити у месец дана, ми смо се тим ухватили у коштац и нећемо одустати док не успоставимо високе стндарде заштите животне средине.

Само у оквиру овог месеца биће очишћено 500 депонија, а има их 3000, говорим о недозвољеним депонијама.

Полако прелазимо на гас и на соларне плоче. Ова држава чини све што је у могућности да што пре успоставимо високе еколошке стндарде, али наглашавам да то није могуће учинити преко ноћи.

Канализација која није спроведена у свим насељима је проблем који смо наследили, као и мини хидроелектране, као и непостојање ауто-путева и саобраћајне инфраструктуре, све су то преблеми које смо наследили од оних који нас сада за постојање истих нападају.

Желим да се вратим још једном на проблем претњи председниковој деци и да укажем шта је циљ свега тога.

Верујем да су многи грађани и сами родитељи, како би се осећали да знају да неко прети њиховој деци, да ли би могли да своје послове обављају на најбољи могући начин?

Дакле онемогућити Вучића да обавља своју председничку функцију, а онда га нападати зашто то не успева.

О томе се ради, а колико је то подло и бескрупулозно нека процене сами грађани.

Ирена Вујовић се изузетно посвећено бори са великим проблемима које је наследила, пратим њен рад и верујем у њу, желим грађанима да кажем да држава није нити ће устукнути пред свим проблемима које је наследила од претходних власти, а међу њима су и проблеми из домена екологије, дакле само и једино уз подршку грађана имплементираћемо високе стандарде еколошке заштите и у то нико не треба да има сумњу, закључила је Божић.

 

 

Извор: ТВ Хепи