Вести

Брнабић: Опозиција угазила достојанство Народне скупштине

Председница Народне скупштине Републике Србије Ана Брнабић изразила је, гостујући на телевизији Хепи, захвалност за указано поверење.

"За мене је велика част и захвалност председнику Вучићу и Српској напредној странци којој припадам. Даћу све од себе да функцију обављам часно", рекла је Брнабић.

Брнабић је рекла како овакво понашање опозиције, до сада никада није видела.

"Имала сам прилике да се сусретнем са различитим врстама понашања у Скупштини, али ништа овако до сада нисам видела. Ви имате народне посланике који украду тоалет папир, који је плаћен буџетом свих грађана Србије, да би засипали истим копију Сретењског устава, девојке, записничарке које су искрено биле уплашене. Оне су први пут доживеле да их неко гађа нечим, посебно ролнама тоалет папира који су украли из тоалета Народне скупштине. Видим да имате снимке како је то изгледало. Посланици "Србија против насиља" трче у тоалете, краду убрусе и тоалет папире… Ђилас каже украли су, али не могу да одговарају за то. Ја сам наложила свим службама у Скупштини да наложе посланицима да то плате", рекла је Брнабић.

Брнабић истиче да је опозиција угазила достојанство Народне скупштине

Била је расправа три дана и њима су пуна уста достојанства Народне скупштине, покушавају да униште достојанство Народне скупштине. Парандиловић се обратио непримерено свима, председавајућем Народне скупштине, професору Стојану Раденовићу, коме ће бити захвалне генерације, човеку који је један од 100 најбољих живих математичара на свету – то је "Србија против насиља", то су ваше вредности? Шта могу да радим друго, него да позивам на дијалог. Да би једна држава била победничка, јака, успешна, морате да имате стабилну власт и одговорну, коју хвала Богу имамо. Морате такође да имате одговорну опозицију такође, а ако опозиција ради овакве ствари, потребно вам је дупло више снаге. Упркос свему, сигурна сам да ћемо ићи напред, да до 2027. године плата буде 1400 евра и да ћемо спровести план "Скок у будућност - Србија EXPO 2027", закључила је Брнабић.

 

 

Извор: ТВ Хепи