Вести

Брнабић: Верујем у убедљиву победу у Београду

Повереница Градског одбора Београд Српске напредне странке и члан Председништва Српске напредне странке Ана Брнабић рекла је члановима Општинског одбора Палилула да очекује добар резултат на наредним изборима.

Брнабић је на радном састанку с функционерима и члановима Општинског одбора Палилула рекла да се ту осећа као код куће јер је одрасла на Карабурми, те оценила да је то јак одбор с доста младих људи који се боре за своју странку.

"Упркос проблемима које смо имали на овој општини, верујем да ћемо моћи да остваримо добар резултат", рекла је Брнабић.

Брнабић је рекла и да јој је важно да обиђе све одборе и да објасни свима значај предстојећих избора који, како је рекла, неће бити лаки.

У последњих 48 сати слушамо како наше политичке противнике саветују да изађу само на београдске изборе, иако не верујем да ће бити тако сигурна сам да ће се сви они ујединити. Имају подршку странаца не зато што њих воле, већ зато што су то њихове марионете којима желе да ослабе Српску напредну странку, рекла је Брнабић.

Додала је да за њих слаба Српска напредна странка значи слаба Србија, а тиме и слаб Балкан.

Захваљујући Александру Вучићу Србија је данас јака и стабилна земља, земља са којом не може да се манипулише. Председник Вучић води транспаренту политику, јасно и гласно свима говори да странци не треба да се мешају у регионалне односе и то говори свуда и на сваком месту, истакла је Брнабић и додала: "не треба да се повлачимо пред нападима и увредама, да треба да разговарамо са свим грађанима о нашим резултатима и плановима".

"Важан нам је сваки члан, важно нам је да дођемо до сваког човека како у приградском тако и у централном делу Београда", сматра Брнабић.

Свима је јасно да је модерно да се вређају напредњаци, то је најлакше, сматра Брнабић и наглашава да на дан избора кад свако од нас остане сам са собом и гласачким листићем ипак гласа за резултате.

Зато политика Александра Вучића и Српске напредне странке убедљиво побеђује на сваким изборима. Верујем у убедљиву победу, убедљивију него икада до сада, на београдским изборима. Политика Александра Вучића и наше странке је политика нових болница, школа, домова здравља, већих плата и пензија, нових радних места, путева. То је политика боље будућности свих грађана, закључила је Брнабић.

Радном састанку је претходио разговор са грађанима на платоу Центра за културу Влада Дивљан.

 

 

 

Извор: Танјуг