Вести

Чучковић: Захваљујући председнику живимо у уређеној држави

Како председник општине Обреновац Мирослав Чучковић истиче, ноћ пред устоличење митрополита Јоаникија, доказала је, и показала како функционишу Владе које не могу да воде независну државу у Црној Гори.

Како наводи та ноћ је показала да су министри отказали послушност, и да председник Владе не може самостално да донесе одлуку, и оно, што је, како истиче најважније, јесте и порука Александра Вучића Милу Ђукановићу, а то је да Србија више неће бити полигон за криминалне хорде.

"Драго ми је то што су коначно српске службе извештавале српског, а не црногорског председника. Јер то раније није била пракса", рекао је Чучковић.

Говорећи о криминалу у Црној Гори, Чучковић се дотакао недавног хапшења у Новом Саду, истичући да је Србија доказала колико је моћна и без утицаја јавних сила, додајући да је у питању нова Србија у поређењу са 2014. годином.

Чучковић истиче да је лепо живети у мирној и уређеној држави, где сваки грађанин схвата да живимо у независној држави насупрот Црној Гори и слично.

"Захваљујући председнику живимо нормално у уређеној држави", истиче Чучковић.

Чучковић је говорећи о успешној инфраструктурној градњи у Србији, истакао да је за Обреновац од изузетног значаја нова брза деоница Нови Београд - Сурчин, јер ће директно моћи стићи до града, као и до аутобуске станице до Новог Београда.

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Пинк