Вести

Ђорђевић: Гласањем за листу СНС мислимо на своју будућност

Гласањем за листу "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" првенствено мислимо на своју будућност, изјавио је данас члан Председништва Српске напредне странке Зоран Ђорђевић који је посетио општину Младеновац.

Ђорђевић је са око стотинак најстаријих суграђана разговарао о одговорној социјалној политици коју спроводи тим СНС у Београду. Он је истакао да градска власт на челу са СНС брине о свим друштвеним групама, посебно оним најстаријим, о чему сведоче и београдске сениор картице подељене најстаријим суграђанима које им омогућавају разне попусте и погодности.

Ђорђевић је обишао и страначке штандове где је окупљеним грађанима поручио да је "за разлику од бивше власти која је пуно обећавала, а ништа није урадила, ова градска власт урадила много, што грађани Београда могу да виде сваког дана, шетајући улицама".

Нагласио је да жеља да се побољша материјални положај грађана Београда и да се помогне свима којима је помоћ потребна, показује какву социјално-одговорну политику води град Београд заједно са државом.

"Гласањем за листу 'Александар Вучић - Зато што волимо Београд' првенствено мислимо на своју будућност, мислимо на будућност наше деце и верујемо у све оно што ради СНС. Дајући глас нашој листи, гласате за бољу будућност, за лепши Београд", нагласио је Ђорђевић.

Он је додао да је садашња градска власт затекла веома лоше стање у Београду, од празне касе до мањка људи и стручних кадрова.

"Улагањем у будућност желимо да померимо границе, како би неке наредне генерације које одрастају у Београду живеле боље. Наш циљ је да, смањењем незапослености и свакодневном борбом отворимо нова радна места, задржимо младе у својој земљи и учинимо да они живе у модерном, развијеном граду - Београду који сви волимо", закључио је Ђорђевић.

 

 

 

извор: Танјуг