Вести

Ђукановић: Председник Вучић већ 12 година смета страним мешетарима

Предстојећи избори претворили су се у одсудну борбу за опстанак Србије, онакве какву је свет добро упознао у последњих десетак година. Ово су сасвим сигурно најопаснији избори за Александра Вучића, човека који је такву државу изградио и који жели да је сачува.

Све оно што се догодило у последњих неколико недеља, и на међународном плану и на домаћем терену, недвосмислено потврђује да су страни моћници синхронизовали акције усмерене на уклањање главне и заправо једине препреке на њиховом путу сламања и покоравања Србије.

Члан Председништва Српске напредне странке Владимир Ђукановић за Курир објашњава зашто председник државе већ 12 година смета страним мешетарима.

"Свакако да нема лаких избора и свака озбиљна политичка организација изборе доживљава као озбиљан рад, јер неопходно је обићи сваког бирача и радити на терену. Да ли страни фактор има своје фаворите? Наравно да имају, што се може видети из начина финансирања одређених организација. Нормално је да они не желе јаког лидера, нити стабилну политичку власт, јер онда не могу да мешетаре и да уцењују политичаре. Вучић им 12 година смета, јер шта год да су предузели против њега, није дало ефекта. Нема тог покрета, опозиционе коалиције нити протеста ког нису обилато финансирали. У Сави Манојловићу свакако да виде нову инвестицију и труде се да га завију у патриотску обланду, али чињеница да неко обелодани да ће изаћи на изборе, а већ сутрадан има продукцијски јако добро урађене спотове и озбиљно бустовање на друштвеним мрежама, јасно указује да су глумци одавно спремни, а да су режисери прионули да финиширају посао. Новац од Рокфелер фондације, који је раније уплаћиван за Манојловићев покрет, свакако није без разлога улаган. Од њега одавно покушавају да направе неког новог опозиционог лидера и ови избори су му показна вежба. Све ово су разлози да се стане свом снагом уз председника Вучића и да се однесе озбиљна победа на локалним изборима", истиче Ђукановић.

 

 

 

Извор: Курир