Вести

Ђукановић: Увреде упућене мајци Александра Вучића скандалозне

Члан Председништва Српске напредне странке Владимир Ђукановић прокоментарисао је скандалозне увреде упућене мајци Александра Вучића од стране аутора емисије "Добар, лош, зао", Марка Видојковића и Ненада Кулачина, које су изнели на телевизији "Нова С" која се налази под уређивачком контролом лидера Странке слободе и правде Драгана Ђиласа и потпредседнице ове партије Маринике Тепић. Наиме, звезде Ђиласове и Мариникине телевизије псовали су мајку председнику Србије.

"Згранут сам оним што смо могли да видимо у такозваној емисији, подкасту шта год већ такозваног писца Видојковића и онога новинара Кулаче. То је такво морално дно, то је испод сваког нивоа, псовати мајку било коме, председнику, било коме псовати мајку је нешто што је застрашујуће", рекао је Ђукановић.

Ђукановић је истакао да су тако показали своје фрустрације, и упитао се хоће ли Видојковић кривично да одговара.

"Вређати неког на такав начин и тиме показивати своју слабост и фрустрације, шта да радите. Само ме интересује хоће ли неко од њих сад да одговара, хоће ли тај Видојковић кривично да одговара, јер Вучичевић одговара зато што је написао твит о овој новинарки Таталовић. Хоће ли овде неко да одговара, хоће ли неко да осуди ово, где су НУНС и УНС и остали? Срам вас било, псујете нечију мајку. Срам да вас буде!", поручио је Ђукановић.

Срам вас било! Где су НУНС и остале апологете тзв. независног новинарства да осуде простаклук тзв. писца Видојковића. Имате ли образа господо?

 

 

 

Извор: Информер