Вести

Ђурић: На сваку Ђиласову лаж одговоримо новим резултатима

Члан Главног одбора Српске напредне странке и народни посланик Невена Ђурић говорила је о друштвено-политичким збивањима, али и о њеним амбицијама и младим људима у политици.

* Колико Вам значи подршка и речи да сте једна од најталентованијих на политичкој сцени?

- Значи много, свима нама који смо млади у политици и по стажу. На иницијативу председника Александра Вучића је укључен овако велики број младих људи у свим сферама друштвеног и политичког живота. Велики број младих је присутан у парламенту, али таква је ситуација и у бројним локалним самоуправама. Ја долазим из Крушевца и ми можемо да се похвалимо чињеницом да имамо једно од најмлађих руководства на локалној самоуправи.

"Ја сам била полазник Академије за младе лидере која је такође основана на иницијативу председника Александра Вучића, а реализована у организацији фондације за српски народ и државу и то је била полазна основа за неко озбиљније бављење политиком", истакла је Ђурић.

* Какве су Ваше амбиције када је политика у питању?

- Само радом се долази до резултата, а то се најбоље може видети на примеру председника Вучића, да не ради он и Влада Републике Србије толико колико ради не би Србија остваривала овакве резултате. Што се тиче мојих амбиција, ја желим да радим и напредујем, ја сам народни посланик моја обавеза је да будем у сталној комуникацији са грађанима и ослушкујем њихове захтеве, потребе и идеје и да то афирмишем пред надлежним телима, истакла је Ђурић.

О променама у странци Невена је рекла да је неминовно да ће доћи до неких промена у странци, то ће се видети након изборне Скупштине.

* Како оцењујете рад кабинета и кораке које би сте истакли као неке на које сте посебно поносни?

- Сматрам да су остварени изузетни резултати, Србија се интензивно развија и расте, кроз инфраструктурне пројекте, али и раст плата и пензија.

"Отворени Балкан је прича о грађанима, о бизнису и идеји. Кроз иницијативу Отворени Балкан се види регион успеха и регион поверења, и тиме би се смањиле све административне процедуре", рекла је Ђурић.

 

 

Извор: ТВ Хепи