Вести

Глишић: Мариника Тепић у још једној епизоди својих глупости и лупетања

Прича о пуцању из пушке на недавно смењеног председника Синдиката радника Електропривреде Србије Милана Ђорђевића је у рангу дрогираних кокошки, то је та прича, а исти је и аутор приче. Мариника Тепић је у још једној епизоди својих глупости и лупетања, рекао је председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић.

"Надлежни органи нека непобитно утврде, мени је важан податак у расветљавању свега тога што је господин Ђорђевић рекао да је иницијатор и аутор те приче Мариника Тепић", онда је све јасно, рекао је Глишић.

"Ако нешто из њених уста изађе онда знајте да је то измишљотина и лаж коју је она са шефом Ђиласом договорила и исконтруисала причу, то је таман истина колико је истина и оно што су причали за Моровић и низ неких других глупости које су измишљали које су се све доказале као ноторне лажи, дакле нема никакве дилеме", истакао је Глишић.

"Што се тиче господина Ђорђевића њега је Главни одбор Синдиката ЕПС-а сменио, можда је љут због тога што више није био 20-30 година на тим највишим синдикалним функцијама. Када се после толико времена растанете од функције, за неколико деценија проведених на неком високом месту та фотеља мало срасте са кожом, па онда то одвајање буде мало болније и мало теже, то су синдикална питања и не желим да се мешам у то а што се тиче пуцња, сачекаћемо шта министар Вулин буде рекао, онда је то тако и било. Полиција је до сада недвосмислено утврдила и много веће и много теже ствари које су се дешавале", рекао је Глишић.

"Пошто им претходне идеје нису прошле, кокошке нису прошле, они константно смишљају нове, као што је и ова за господина Ђорђевића, смишљају атентат. Ако је неко нешто ту урадио мимо закона и ако се десило нешто што је угрожило нечији живот, одговараће, одговарали су и други, ухапшени су и много већи зликовци и криминалци у овој земљи који су мислили да су изнад државе од некога ко је праћком гађао или се играо у окружењу бившег председника Синдиката ЕПС-а", рекао је Глишић.

"Не видим никакав разлог за драму осим за изазивање пажње, из које опет треба да зарадите неки политички поен да некога привучете ка себи, да пробате да станете у неку бољу позицију пред изборе који долазе. На листи коју буду правили, не треба се изненадити ако буде и господин Ђорђевић", рекао је Глишић.

 

 

 

 

Извор: ТВ Хепи