Вести

Гојковић: За долазак на власт потребна је подршка грађана Србије

Доласком испред Скупштине Србије са пејнт - бол пушком у рукама и најавом насиља јасно се показује намера оних, који ни до сада нису презали од бруталног насиља, да су озбиљни у намери да за рачун разних инспиратора, континуирано раде на дестабилизацији Србије, рекла је председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић.

Упорни напади на Народну скупштину и насиље које смо недавно гледали, као и ове последње најаве да ће се те сцене понављати, јесте напад на демократски изражену вољу грађана Србије. Неки никако да схвате да им је за долазак на власт потребна подршка грађана Србије, а не палице, каменице и пушке. Не може нико насиљем, хаосом и дивљањем мењати демократски изражену вољу грађана Србије.

Нека се не заваравају разни  креатори оваквих планова да ће било кога у Србији уплашити и да ће наша земља устукнути пред насиљем и фашистичким методама деловања.

Желим да кажем свим грађанима Србије, који су забринути због сцена које су гледали и овим најавама насиља да је Србија озбиљна држава, која неће дозволити разним узурпаторима да угрожавају легитимно изабране институције и знаће да одговори на све изазове.

 

 

 

Извор: Танјуг