Вести

Јованов: Тривана су нашли на депонији

Горан Триван, бивши министар екологије и члан Председништва СПС, у интервјуу који је дао за један опозициони медији критиковао је сопствену странку, али и оптужио Српску напредну странку да су уједињењем са Шапићевом странком заправо желели да угуше потенцијалног противника.

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов истакао је да је много важније ко каже од тога шта каже.

"Међутим, у случају бившег министра Тривана, за кога мислим да је најгори министар екологије у историји Србије, битно је и где је речено. Када се све то узме у обзир, произилази да је бивши министар из СПС-а потресну тужбалицу о себи и својој партији изрекао у медију који је у власништву тајкуна и који се на свакодневном нивоу на најбезочнији начин обрачунава са председником Вучићем и Српском напредном странком. Дакле, или је "Данас", као медиј у власништву тајкуна, почео да се бави рециклажом, па је господина Тривана пронашао на некој депонији пропалих политичара и покушава да од њега направи нови производ, или је сам господин Триван желео да да свој скромни допринос у пљувању по председнику Вучићу и Српској напредној странци. Додуше, могуће је да су у питању обе могућности истовремено. Што се самих изјава и политичких анализа бившег министра Тривана тиче, за њих нису били заинтересовани ни у СПС-у, чији је члан. Када је њима небитно шта он мисли, па су га расходовали, зашто бих ја трошио речи на њега", рекао је Јованов.

 

 

 

Извор: Ало