Вести

Кесар: НУНС је од Драгана Ђиласа добио шест милиона евра

Не требамо да занемаримо све изјаве које су долазиле и од Марка Видојковића и од Ненада Кулачина, рекао је народни посланик и члан Главног одбора Српске напредне странке Дејан Кесар.

Ми најоштрије осуђујемо увреде најгоре врсте које су изречене на рачун мајке председника Вучића и све те изјаве које су дате, само су последица свега онога што долази од Драгана Ђиласа и Маринике Тепић и осталих представника бившег тајкунског режима.

Управо такве изјаве јесу суштинска политика Драгана Ђиласа и странке коју води.

Оно што нас много више занима, јесте шта се дешава са осталима у овој земљи. Како је могуће да се по том питању нису огласили јавни сервиси, како је могуће да се по том питању није огласила Бранкица Јанковић, иначе повереница за родну равноправност. Да ли је могуће да по том питању се нису огласили сви они који се залажу за политичку културу и за достојанство у политичком дијалогу.

Ви сте током јучерашњег дана могли да видите саопштење удружења новинара Србије, који су на један начин осудили овакве увреде. Истовремено смо имали и срамотно саопштење независног удружења новинара Србије (НУНС) који су рекли да су овакве увреде које су упућене од стране Марка Видојковића на рачун мајке председника Вучића разумљиве и бенигне.

Ја заиста не могу да схватим шта НУНС подразумева у том срамном саопштењу под речју разумљиво и бенигно.

Грађани морају да знају да је тај исти НУНС добио од Драгана Ђиласа шест милиона евра, па ме зато не чуди што они то нису осудили.

Постављам питање када ће се све релевантне институције у овој држави огласити и када ће коначно осудити све оно што се дешава у последње време, а то јесу најбруталнији напади на Александра Вучића и његову породицу.

Исто морам да кажем да и неки из наше странке, из Српске напредне странке нису узели за сходно да се обрате, и вероватно би у одређеним случајевима са много више жара реаговали када би било нападнуто куче на улици, а нису изашли у јавност и нису осудили овакве срамне претње, закључио је Дејан Кесар.

 

 

Извор: ТВ Вести