Вести

Мали: Економија Србије и даље расте

Потпредседник Владе Републике Србије и министар финансија Синиша Мали изјавио је да се очекује да ће 1. маја бити постављен камен темељац за изградњу Националног стадиона у Сурчину.

Говорећи о томе за кога ће бити посла на првом расписаном тендеру за послове на изградњи објеката за "EXPO 2027" рекао је да ће у тај пројекат моћи да се укључе све домаће фирме, инжењери, грађевинске фирме, пројектанти, сви који желе да раде.

"Ми ћемо само у припремним радовима имати 4,5 милиона кубних метара песка које ћемо насути, скоро милион кубних метара камена. То су огромне ствари и очекујем 1. маја, као што је председник [Републике] Србије Александар Вучић најавио, постављање камена темељца за изградњу Националног стадиона", рекао је министар Мали.

Додао је да се рокови поштују и да се чак иде пет до 10 дана испред рока.

 

Вучић ће данас у обраћању говорити о стратешки важним одлукама за земљу

Председник Вучић даће током данашњег обраћања изјаве око стратешки важних одлука за нашу земљу, изјавио је министар Мали.

"Чека нас важно обраћање председника Вучића. Као што видите, ствари се мењају из сата у сат и са овим нападом Ирана на Израел, па да видимо какви су нам планови, шта и како ћемо даље", рекао је министар Мали.

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Прва