Вести

Мали: Новинарима КРИК-а није довољно што нападају мене

Новинарима КРИК-а није довољно што нападају мене већ годинама уназад и измишљају разне афере, него су сад прешли и на мог брата, моју братаницу Уну и њену мајку, изјавио је министар финансија Синиша Мали.

Мали је рекао да је ћутао када су њега нападали, али да не може да ћути сада када нападају његовог брата и његову породицу.

"Вероватно им је понестало идеја па немају шта више да кажу о мени, те су прешли на моје најближе, који сада треба да испаштају, иако немају никакве везе са политиком. Ухођење и пресретање на улици мајке са шестомесечном бебом они називају истраживачким новинарством. То је стварно отишло предалеко", рекао је Мали.

Наводећи да је већ годинама у политици, Мали је рекао да је научио да трпи "њихове бесмислене нападе, добацивања, њихова праћења и њихово чекање сваког јутра на послу у Скупштини града".

"Трпео сам и нападе око непостојећих станова, за које се наравно на крају испоставило да су лажни. Али породица мог брата то не може и не треба да трпи. Само се питам шта је следеће? Колико далеко планирају да иду? Очигледно сматрају да су им у борби са председником Србије Александром Вучићем сва средства дозвољена", закључио је Мали.

 

 

 

Извор: Танјуг