Вести

Мали: Подршка Вучићу, срамно вређање мајке председника

Министар финансија Синиша Мали пружио је  подршку председнику Александру Вучићу, поручујући му да не допусти да на њега утичу свакодневни напади, од којих није поштеђена ни његова породица.

"Почели су од деце, брата, а сада срамно, јадно и бедно вређају мајку председника", рекао је Мали.

Мали је рекао да то није први, а највероватније ни последњи пут, да, како је рекао, "двојац Марко Видојковић и Ненад Кулачин, са кормиларом Драганом Ђиласом", изговара гадости и демонстрира примитивизам.

"Потом се правдају изливом ''креативног беса''. Пре ће бити да је реч о некреативном изливу политичког програма компаније Драгана Ђиласа, која је изгубила компас у борби за власт", рекао је Мали.

Додао је и да сви поштени грађани, на челу са председником Вучићем, трпе иживљавања и вређања од стране Ђиласа, који, каже, контролише добар део медијског неба, образује формације у јавности, на телевизији и на друштвеним мрежама "где лаже и обмањује народ свакодневно".

"Господо, јасно је да чежња буди агресију код вас, али, подсећам вас да се битка за власт одржава на изборима. Наравно, уколико имате храбрости да се суочите са грађанима, који ће знати да вас процене и оцене", додао је Мали.

 

 

 

Извор: Танјуг