Вести

Мали: Закон важи једнако за све

Министар финансија Републике Србије Синиша Мали рекао је да Странка слободе и правде веома храбро, по ко зна који пут "качи етикету председнику Србије Александру Вучићу", јер је констатовао да је у случају напада на Борка Стефановића држава урадила свој посао, али да је напад био знатно блажи у односу на напад глумца Драгана Бјелогрлића на редитеља Предрага Гагу Антонијевића.

Мали је подсетио да су из те опозиционе странке тражили да се нападачи на Стефановића најстроже казне и оценио да је сада више него очигледно да они "траже оправдања и бране своје, за које сматрају да треба да важе другачији аршини".

"Само ми није јасно да ли стварно сматрају да је њихов газда Ђилас у потпуности здраве памети, пошто је очигледно да болује од Минхаузеновог синдрома, а уз то је усавршио систем лоповлука", навео је Мали.

Сматра и да су бизарни коментари "присталица и чланова конзорцијума ССП", у којем чак аплаудирају и честитају Драгану Бјелогрлићу на нападу на редитеља Предрага Гагу Антонијевића.

Мали им је поручио да су се заиграли и да закон важи за све једнако.

"Они као да поново покушавају да објасне да грађани Србије не треба да верују својим очима. Не могу да се отмем утиску да су се озбиљно посвађали са здравим разумом", закључио је Мали.

 

 

 

Извор: Танјуг