Вести

Маринковић: Лажни опозиционари се користе најнижим методама

Владимир Маринковић, члан Српске напредне странке и народни посланик у Скупштини Србије осудио је бесрамну медијску кампању коју су тајкунски медији повели против сина председника Србије Данила Вучића.

Кампања дехуманизације председника Вучића не престаје и чини се да добија на свом убрзању како се приближава датум избора.

Лажне патриоте и опозиционари се користе најнижим и најприземнијим методама како би урушили углед председника и како би поново сели на грбачу овог народа. Док он отвара фабрике, гради ауто-путеве и железнице, брине за безбедност и здравље грађана, бори се за Косово и Метохију, опозициони кибицери не презају ни од тога да нападају родитеље, брата а да не знају где је дно говори и чињеница да нападају и његову децу.

Овога пута је на мети Данило који ваљда не треба да има никаква права и којег може да напада свако како год му падне на памет. Крив је што је вредан, крив је што ради за плату у винарији, крив је што је председников син, крив је за све код оних који би да збришу сваку нормалност у овој земљи и који би поново да је бесомучно покраду.

На челу са Вучићем ми стварамо друштво и Србију у којој ће се особине које има Данило ценити и поштовати пошто само таква Србија, вредна и паметна има изгледа за сигурну будућност, за то се боримо и дајемо подршку за такву Србију председнику Вучићу - истакао је Маринковић.

 

 

 

Извор: Танјуг/Република